INCREDIWEAR restitusjonsprodukter

INCREDIWEAR restitusjonsprodukter


INCREDIWEAR restitusjonsprodukter. Incrediwear utvikler og produserer sokker, bracer og støttebånd hvor de som bruker produktene vil oppleve at blodtilførselen øker, strekkskader og smerter lindres og helbredes fortere. Det er innholdet av brent bambuskull og grunnstoffet germanium som gir disse egenskapene til produktene.

Grunnleggeren av Incrediwear, Dr. Jackson Corley, har vært kiropraktor i over 20 år. Corley ble utsatt for en ulykke da han falt ned i en fjellsprekk og skadet nedre del av ryggen. Som kiropraktor var han klar over mulige komplikasjoner etter en operasjon, og på tross av flere legers advarsler begynte han å undersøke alternativ behandling istedenfor. I hans søken fant han fram til det som i dag er teknologien bak Incrediwear. Det er disse fiberne som utgjør forskjellen og som er å finne gjennom hele produktspekteret hans i dag. Han lagde seg en ryggstøtte og etter ett år ble han frisk, langt raskere enn hva som burde være normalt. Nå var han igjen i stand til å løpe, sykle og spille fotball selv om han hadde blitt fortalt at han kanskje aldri igjen skulle kunne gå.

 

Med denne personlige historien som ballast begynte han å utvikle sine produkter med restitusjon og lindring som fokus. Han innså at han med sine opplevelser nå kunne hjelpe andre å bli friske like raskt og lindrende som ham selv.

 
Kort om INCREDIWEAR
- Raskere restitusjon
- Bedre temperaturregulering
- Økt oksygen til cellene
- Demping av betennelse og hevelser
- Økt ytelse, komfort og bevegelighet
- Luktsvakt og slitesterkt
- Benyttes av en mengde toppidretsutøvere verden over

 

 

 

Incrediwear - How it works